AGB®Wave – remodelarea mânerului

În lumea amenajărilor interioare, uşa devine din ce în ce mai mult o piesă de mobilier şi design mai degrabă, decât o simplă componentă de delimitare a spaţiului.

Iată motivul pentru care echipa AGB® urmăreşte în permanenţă lumea mobilierului încercând să se adapteze la aceasta.

În stilul contemporan, obiectele sunt din ce în ce mai esenţiale, minimaliste, coplanare iar forma lor nu dezvăluie neapărat funcţia lor sau modul în care vor fi acţionate. Acesta este motivul pentru care mânerele tradiţionale sunt din ce în ce mai puţin prezente, accesoriile sunt din ce în ce mai discrete.

Esenţial. Minimalist. Coplanar.

În lumea uşilor, această tendinţă spre minimalism şi esenţialitate a fost exprimată prin modele de uşi montate la faţa peretelui, unde cadrul a dispărut complet lăsând loc liniilor foarte fine ale peretelui camerei.

Totuşi, uşa nu este o piesă de mobilier şi, prin urmare, trebuie să-şi menţină funcţiile specifice.

Wave este răspunsul AGB® la exigenţele în ceea ce priveşte liniaritatea, esenţialitatea, coplanaritatea mânerului, solicitări venite din partea clienţilor şi a producătorilor de uşi.

Pentru Wave, forma nu este o expresie a funcţionalităţii dacă ne gândim la clasicul mâner rotativ, vechi de secole, pe care suntem obişnuiţi să-l folosim din cele mai vechi timpuri. Wave preia forma obiectului în care a fost integrat: un pătrat în pătrat, un plan în plan.

Manevrabilitate confortabilă şi precisă

Numele Wave a fost inspirat din mişcarea valurilor, transpusă în modul de acţionare pentru a închide şi deschide uşa.

Wave păstrează funcţionalitatea unui mâner: închide şi deschide uşa, asigură o manevrabilitate confortabilă şi precisă şi conferă produsului durabilitate în timp.

Chiar şi cu uşa deschisă, Wave rămâne perfect integrat în foaia de uşă, astfel că mânerul nu mai este un obstacol pentru trecători.

Variante închidere: clinidru, baie, fără cheie

Wave este un sistem complet de închidere cu mâner şi broască. Este disponibil pentru toate tipurile de închidere:

–          cu cilindru cu profil european,

–          fără cheie

–          pentru baie, cu buton de închidere coplanar.

Wave îşi păstrează designul original în toate cele trei versiuni. Diferă doar partea inferioară a mânerului unde găsim sistemele de închidere pentru versiunea cu cilindru, fără cheie sau de baie. Vezi broasca Polaris 2XT Wave compatibilă 100% cu mânerul Wave.

Standardizarea procesului de frezare

Standardizarea proiectării permite, de asemenea, standardizarea procesului de frezare. O singură frezare pentru toate tipurile de închidere permite producătorilor realizarea unui panou de uşă standardizat.

Mâner Wave şi pentru uşi culisante

În amenajările interioare nu regăsim numai uşi batante iar Wave nu este dedicat exclusiv acestora. În casele noastre există şi uşi culisante iar o versiune specială Wave a fost concepută pentru a le putea închide şi deschide.

Într-un mod revoluţionar, Wave îşi păstrează aspectului atât pentru uşile batante cât şi pentru cele culisante, permiţând menţinerea formei pentru toate uşile ce se regăsesc într-o casă.

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la telefon 0728 718 718 sau pe pagina Contact.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul AGB®Wave – remodelarea mânerului

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>