AGB®TOUCH: simplitate revolutionara

 

In ultimii ani a existat evolutie a usii interioare care dintr-un element simplu de separare intre doua camere a devenit din ce in ce mai mult o piesa de mobilier, pentru a se integra perfect in acelasi plan cu peretele.

AGB® raspunde acestei nevoi cu broasca Touch, sistemul brevetat de inchidere a usii fara contact, folosind doar forta atractiei magnetice.

Broasca Touch a producatorului italian AGB va permite sa creati usi in acelasi plan cu peretele, usi fara toc, aducand conceptul de usa ca element de mobilier la evolutia sa maxima, modificand pana si ideea de maner.

Deschiderea usii se face in cel mai natural mod. Pe partea de deschidere, Touch va permite sa deschideti usa doar cu o simpla atingere. Pe de alta parte, este suficient sa trageti de un maner, oricare ar fi acesta, incastrat sau exterior, sau un maner fix. Usa este mentinuta in pozitia inchisa datorita fortei magnetice, fara contact si fara ajutorul unui zavor traditional.

Datorita broastei Touch, „manerul” in sens larg este eliberat de functiile de eliberare: serveste doar pentru a impinge și trage usa, lasand proiectantului libertatea sa creeze noi forme de maner si sa le integreze perfect in designul usii. Broasca de la AGB-Touch este solutia perfecta pentru usile ascunse inserate in pereți, designerul avand libertatea de a integra perfect designul manerului in usa.

Forța magnetica de atractie poate fi reglata in functie de sensibilitatea utilizatorului si este garantata in toate pozitiile de inchidere. Cu toate acestea, in sistemele cu magneti prezente in mod normal pe piata, forta de reglare scade fara margini de reglare pe masura ce distanta dintre usa si toc creste.

Eliberarea magnetilor tactili are loc numai in momentului inchiderii usii. Cand usa este deschisa, magnetii se retrag la acelasi nivel cu partea opozantului broastei, permitand un design curat si evitand problemele care decurg din proeminenta acestora. Cat de mult dorim sa iasa magnetii in momentul contactului putem stabili printr-un reglaj pe care il putem face cu o cheie hexagonala de 2,5 mm.

Opozantul este detasabil datorita sistemului de cleme si ascunde suruburile de fixare si diblurile de reglare.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul AGB®TOUCH: simplitate revolutionara

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>