AGB Climatech la Byblos Sud Village

Byblos Sud Village este un sat unic de 5 stele pe plajă, cu vile și apartamente exclusiviste de vânzare, concepute pentru cei care caută un stil de viață privilegiat într-o locație legendară, idilică, pe litoral.

Acest paradis de coastă din estul Mediteranei oferă un set cuprinzător de facilități sportive și de agrement de clasă mondială, printre care o plajă de nisip izolată, ponton de acostare mobil, restaurante de specialitate, grote naturale uimitoare, un club privat și hotel Vichy Spa.

În aceast proiect cei de la AGB Italia (ALBAN Giacomo Spa) au contribuit cu sistemul de culisare prin ridicare Climatech, ideal pentru uși de terasă şi ferestre de mari dimensiuni.

Datorită acestui sistem, puteți crea fereastra sau ușa ideală pentru încăperile care au nevoie de multă lumină naturală, sau pentru locuințele situate într-o zonă panoramică unde dimensiunea ferestrelor şi a ușilor îți permite să te bucuri din plin de peisaj,  oferind în același timp accesibilitate maximă către exterior.

Sistemul Climatech de la AGB oferă și garantează performanțe de izolare termică și acustică nemaiîntâlnite până acum în cazul culisantelor prin ridicare.

În urma rezultatelor unor studii și teste aprofundate în laboratorul de testare, s-a dovedit ca sistemul de culisare prin ridicare Climatech atinge standarde de neconceput.

 

Astăzi este posibil să te aștepți la maximum de la o fereastră în ceea ce privește estetica și performanța, datorită sistemului de culisare Climatech.

Nu este de mirare că sistemele de culisare de la AGB se găsesc în cele mai exclusiviste locaţii europene dintre care amintim Villa NemesCasa BettaVerdura Golf & SPA Resort.

Pentru mai multe detalii despre feroneria AGB puteţi răsfoi magazinul nostru online shop.euro-wood.ro, ne puteţi contacta telefonic la 0728 718 718 sau ne puteţi trimite un mesaj. Specialiştii noştri sunt nerăbdători să vă prezinte, pe lângă uimitoarele sisteme de culisare şi feroneria certificată la nivel european, şi cele mai performante produse dedicate prelucrării şi protejării lemnului din oferta Euro-Wood.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul AGB Climatech la Byblos Sud Village

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>