ADLER – protectie garantata pentru tamplaria Dumneavoastra

Fabrica de lacuri ADLER este lider de piata in Austria in domeniul producerii si furnizarii de materiale de protejare si lacuire a tamplariei din lemn. Compania a fost infiintata in anul 1934 si are productia principala axata pe produsele pe baza de apa ecologice. Produsele de calitate superioara si suportul tehnic oferit, fac din ADLER partenerul ideal pentru producatorii de tamplarie si mobilier din lemn. 

7 Motive clare pentru a folosi ADLER pentru protejarea ferestrelor din lemn: 

Protectie impotriva absortiei excesiva a apei 

Lacurile obisnuite pot face fata excesului de umiditate (perioade  lungi de ploaie) numai pentru un interval limitat de timp, dupa care apa incepe sa patrunda prin pelicula de lac, aceasta devenind albicioasa. Acest fenomen nu este valabil pentru lacul ADLER DSL Q10: Acoperirea etansa a peliculei de lac impiedica permanent absorbtia apei.

Permeabilitatea migratiei vaporilor de apa

O permeabilitate ridicata pentru vaporii de apa reprezinta totdeauna un avantaj acolo unde este necesara eliminarea excesului de umiditate din incaperile insuficient aerisite. Lacurile ADLER poseda o permeabilitate ridicata pentru vaporii de apa; este insa necesar pentru a beneficia de un ambient placut sa se faca o aerisire regulata a camerei.

 Elasticitate

Produsele destinate protejarii ferestrelor din gama ADLER s-au remarcat intotdeauna printr-o elasticitate foarte buna. Spre exemplu pelicula de lac DSL Q10 se poate intinde pana la 100%, astfel incat in urma variatiilor de temperatura cand apar contractii si dilatatii a structurii lemnului, pelicula de lac sa fie capabila de a lucra concomitent cu lemnul fara a exista riscul aparitiilor microfisurilor pe suprafata lacuita.

Aderenta perfecta in conditii de umiditate

Chiar si in cazul lemnului expus excesiv la umiditate, cum se poate intampla in perioadele lungi de ploaie sau in incaperile cu umiditate excesiva, lacurile din gama ADLER isi pastreaza aderenta perfecta pe suportul de lemn.

Rezistenta foarte buna la grindina

Pelicula de lac poate oferi protectie lemnului numai daca este intacta. Deseori stratul protector de lac poate fi deteriorat de grindina, astfel incat apa patrunde prin fisurile aparute creand astfel probleme. Lacurile ADLER ofera o rezistenta la fisurare nemaintalnita rezistand chiar si loviturilor grindinei asupra tamplariei.

 Protectie moderna la ultraviolete

 Toate tonurile de culoare ale lacurilor din gama ADLER au fost imbunatatite in ceea ce priveste pigmentarea astfel incat indeplinesc cele mai stricte criterii ale protectiei la ultraviolete. In acest mod lacurile ADLER blocheaza peste 90% din razele ultraviolete chiar si in cazul nuantelor deschise ale tamplariei.

Uniformitate a culorilor

 Pentru a obtine un efect cromatic placut si o uniformitate maxima a nuantelor, ADLER a creat impregnantul Aquawood Tig HighRes ce poate uniformiza suporturi de lemn cu absortii deficitare, de asemenea este ideal pentru suprafetele imbinate in dinti. Sistemul de lacuire in 3 straturi de la ADLER beneficiaza de garantie timp de 5 ani fara intretinere in cazul ferestrelor lacuite sau 7 ani fara intretinere in cazul ferestrelor vopsite. Singurele aspecte ce trebuie urmarite sunt legate de aplicarea corespunzatoare a straturilor din sistemul de lacuire ales, totodata si daca pelicula este intacta si nu prezinta urme de agresiune mecanica.

Efecte speciale

Gama de produse din oferta Euro-Wood cuprinde de asemenea produse destinate finisajelor speciale pentru tamplaria de interior sau mobilier din lemn cum ar fi efect de antichizare, decape, patinare, efect de metalizare. Totodata se pot crea efecte cromatice diverse combinand varietatea produselor cu imaginatia celui care le aplica.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus.
Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera
circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul ADLER – protectie garantata pentru tamplaria Dumneavoastra

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. June 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>