ADLER LEGNO DURA-ÖL – uleiul ideal pentru scări, pardoseli şi blaturi din lemn

Uleiurile captivează iubitorii de lemn cu suprafața lor naturală, mată și senzația catifelată. ADLER oferă acum o soluție inovatoare la această problemă: noul ulei Legno Dura-Öl!

Legno Dura-Öl redă lemnului un aspect și o senzație naturală, oferind în același timp o protecție excelentă împotriva zgârieturilor, petelor de vin roșu și așa mai departe, rezistă chiar și pe blaturi, mobilă de  bucătărie sau alte suprafețe foarte solicitate.

Datorită efectului său de anti-alunecare și rezistenței la zgârieturi, uleiul este perfect și pentru scări și pardoseli. Mai presus de toate, Legno Dura-Öl este foarte ușor și eficient de aplicat, deoarece se poate aplica cu pensula, trafaletul buretat sau cu pistolul prin pulverizare.

Expertul ADLER, Mario Menghin ne arată cum se face:

Pregatirea suportului

Slefuirea uniforma a suprafetei va asigura un strat omogen de acoperire. Slefuiți lemnul cu granulație 220 (pentru mobilă) sau 150 (scări sau pardoseli) și apoi îndepărtați praful de șlefuit.

Aplicarea stratului de bază cu o rolă cu burete

ADLER Legno Dura-Öl este pe cât de simplu, pe atât de versatil în aplicare, deoarece uleiul poate fi aplicat cu pensula, rola buretată  sau prin pulverizare cu pistolul de vopsit. Pentru suprafete mai mici, Mario Menghin recomanda aplicarea uleiului cu un trafalet cu burete de calitate superioara, care asigura un debit optim.

Acoperire prin pulverizare

Pentru suprafețe mai mari, aplicarea prin pulverizare asigură eficiență maximă.

Șlefuire intermediară

Suprafața este gata pentru șlefuire intermediară după doar 5 ore, se pot aplica două straturi într-o zi lucrătoare datorită procesului de uscare rapidă. Utilizați o șlefuitoare netedă cu granulație 220-280 pentru a netezi fibrele de lemn proeminente. Apoi îndepărtați din nou cu grijă praful de șlefuit.

Strat de acoperire

Al doilea strat de Legno Dura-Ol se aplică cu o perie, o rolă cu burete sau un pistol de pulverizare. Apoi lăsați suprafața să se usuce peste noapte. Suprafața este complet uscată după șapte zile.

Aruncați materialele de lucru în siguranță

Preveniți riscul de autoaprindere de la cârpele imbibate cu ulei sau filtrele de cabină! Cel mai bine este să lăsați materialele de lucru să se usuce la aer proaspăt sau să le depozitați,  eventual înmuiate în apă  într-un recipient metalic etanș și apoi aruncați-le corect.

Îngrijire regulată

Îngrijirea regulată păstrează frumusețea mobilierului și prelungește durata de viață a acesteia. Mario Menghin recomandă curățarea regulată cu soluția de curățare a mobilierului ADLER Clean și aplicarea ulterioară a ADLER Clean Furniture Care Plus. Dacă respectati recomandarile de ingrijire puteti avea  o suprafață proaspătă, naturală chiar și după mulți ani.

Poţi comanda uleiul ADLER Legno Dura-Öl telefonic la 0728 718 718 sau direct din magazinul nostru online shop.euro-wood.ro.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul ADLER LEGNO DURA-ÖL – uleiul ideal pentru scări, pardoseli şi blaturi din lemn

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>