Accesorii pentru o casa perfecta

Accesorii si detalii care fac orice mediu mult mai pretios. Obiecte care trăiesc din lumina reflectata.

Forme neobisnuite, niciodata extreme, care interactioneaza atat cu mediile clasice, cat si cu cele moderne.

Descoperiti selectia noastra foarte personala de obiecte si accesorii pentru casa voastra.

Lampa Serena de la Flos

Proiectata de Patricia Urquiola in 2015, aceasta lampa iconica este inspirata din mediul inconjurator. De fapt, reflectorul din aluminiu aminteste de forma unei frunze mari care directioneaza lumina in functie de propria inclinatie.

accesorii pentru casa

Fotoliu in forma de semicerc de la Ligne Roset

Fotoliul semicerc creat pentru a echipa atat locurile publice, cat si locuintele. Conceput in anul 1971, dar produs în 2020, Hemycicle este un fotoliu din material textil cu cotiere, caracterizat printr-un spatar dublu care creeaza un model neobisnuit.

Clasic, dar in acelasi timp original, este disponibil in numeroase variante si tipuri de tesaturi.

Vaza Marcello de LatoxLato

Inspirata de arhitectura clasica italiana, vaza cu flori Marcello este realizata manual dintr-o ceramica alba pretioasa si completata cu detalii din aur de 24k. Eclectica si neconventionala, cu formele sale, vaza Marcello ofera o nota de originalitate oricarui ambient.

accesorii pentru casa

Manerul Glamor

Sofisticata si austera, colectia de manere Glamor pentru usi si ferestre este inspirata din designul anilor 1920 și 1930. Jocul rafinat de linii, dat de intersectia modulelor care se reduc proportional, impreuna cu proportiile aproape perfecte, a facut din aceasta colectie una dintre cele mai bine vandute din catalogul Linea Calì.

Da valoare casei tale alegand produse de cea mai buna calitate, produse 100% in Italia. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la tel. 0232.718718 sau trimiteti un mesaj.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Accesorii pentru o casa perfecta

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>