1… 2… TRIMAX – Noul model de balama cu surub destinat tamplariei din lemn

Balamaua Trimax este balamaua inovatoare, reglabila, pentru ferestre exterioare cu 3 sau 4 canaturi, conceputa de AGB (Alban Giacomo SPA-Italia). Acest tip de balama este derivat din modelul 3D deja consacrat.

Gaurirea faltului in al doilea si al treilea canat este asadar identica celor de la modelul 3D, permițând gestionarea ușoară a ferestrelor din lemn pe linii automate.

Balamaua Trimax se fixeaza pe foaia de fereastra folosind 4 suruburi de fixare înclinate si 2 stifturi de autocentrare, determinand astfel o portanta exceptionala.

Balamaua Trimax este proiectata pentru distanta minima de 4 mm dintre cele doua canaturi, dimensiunea ideala fiind de 5-6 mm.

Capacele de acoperire ale balamalei sunt disponibile in diferite finisaje pentru un rezultat estetic fin si bine asortat cu celelalte elemente ale ferestrei.

Asadar… 1… 2… TRIMAX si ferestrele tale se vor deschide cu eleganta catre minunata lume 3D!

Esti producator de ferestre din lemn?

Euro-Wood vine cu o oferta incitanta si cuprinzatoare dedicata domeniului tau de activitate. In magazinul nostru online gasesti produse si aparatura pentru slefuirea si protejarea lemnului, adezivi, lacuri, vopsele, lazuri, accesorii, feronerie, chit pentru lemn şi multe altele.

Preocupat de design interior/exterior?

Articolele de pe situl nostru www.euro-wood.ro iti ofera cu idei interesante pentru proiectele tale viitoare. Colectiile online de manere elegante, sisteme de culisare si feronerie pentru ferestre, usi si obloane iti stau la dispozitie în fiecare zi, 24 de ore din 24, in magazinul nostru online www.shop.euro-wood.ro

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul 1… 2… TRIMAX – Noul model de balama cu surub destinat tamplariei din lemn

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>