Balamaua R4 pentru usi de exterior de la AGB

AGB isi mareste gama de balamale cu noul model R4 pentru usi de exterior din lemn.
Cele mai importante valori ale companiei AGB au fost integrate in acest nou produs.

Inovatia si tehnologia au pus baza caracteristicilor acestui produs:
Balamaua R4 raspunde cu succes exigentelor venite din partea pietei si are o portanta de pana la 160 kg.
Reglajele sunt absolut necesare pentru un asemenea produs.
Balamaua R4 are ample reglaje pe trei axe care isi pastreaza pozitia timp indelungat, ceea ce reduce semnificativ necesitatea ajustarilor ulterioare.
De asemenea R4 ofera in plus o reglare a rezistentei la rotatie (a fortei de frecare) pe balama. Acest lucru este esential atunci cand discutam de balamale pentru usi grele de 160 kg, astfel, evitand problemele in cazul unei trantiri accidentale (de exemplu in caz de vant puternic cand uaa se poate lovi de perete). Avand aceasta ajustare, se evita situatiile de acest gen, deoarece usa va putea fi controlata in deplina siguranta, in orice moment.

Experienta companiei AGB a permis controlul absolut asupra tuturor aspectelor legate de R4. Atunci cand AGB a proiectat balamaua, si-a propus ca obiectiv sa simplifice cat mai mult lucrurile, sa creeze un produs intuitiv si usor de instalat.
R4 exceleaza la acest capitol, demonstrand prin simplitatea prelucrarilor necesare lemnului si a montajului balamalei in locas, prin instalarea comoda cu doi pini de fixare si prin pozitionarea frontala a imbusurilor pentru reglaje (intr-un mod extrem de practic), ce permit reglarea usii din interior, chiar si in pozitie inchisa.
Prelucrarile pentru instalarea balamalei se pot realiza pe CNC sau manual cu sabloane speciale.
Balamaua a fost proiectata respectand toate standardele de siguranta impuse de normele Europene. Au fost facute toate probele de rezistenta conform normei UNI EN 1935, depasind fara probleme testele specifice de 200.000 cicluri de deschidere cu o incarcare de 100 kg.
Multumita caracteristicilor antiefractie ale R4 aceasta poate fi utilizata pentru usile cu deschidere spre exterior. Imbusurile pentru scoaterea pinilor de fixare sunt accesibili doar atunci cand usa este deschisa.
AGB isi extinde continuu gama de produse, iar R4, cu cele doua versiuni disponibile, acopera deja cea mai mare parte a tipologiilor de profile existente pe piața. Este compatibila cu diferite sectiuni de profile pentru usi de exterior cu falt, cu diferite dimensiuni de garnituri de etansare sau fara garnituri. De asemenea sunt deja in studiu noi versiuni ale balamalei care sa acopere orice solicitare a pietei.
R4 este disponibila cu diametrul de 20 mm. Corpul balamalei incastrat atat în foaie cat si in toc, garanteaza o portanta deosebita si stabilitate, chiar si pentru usi foarte grele de pana la 160 Kg.
AGB inseamna design: atentia deosebita acordata detaliilor, este unul din punctele forte ale balamalei R4.
Aceasta este disponibila in finisajele cele mai utilizate in piata, iar capacele permit mascarea totala a suruburilor si a eventualelor mici imperfecţiuni de frezare, rsspunzand exigentelor si celor mai pretentiosi designeri.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus.
Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera
circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Balamaua R4 pentru usi de exterior de la AGB

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. June 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>