Sistemul Duopur – pentru un mobilier exceptional

Sistemul de lacuire Duopur este ideal pentru vopsirea industriala a mobilierului si a altor suprafete de interior, deoarece dispune de acelasi tip de catalizator si diluant atat pentru grund, cat si pentru lac.

Grundul Duopur Base HQ este bicomponent, pe baza de rasini poliuretanice si poliesterice, cu un continut bogat de corp solid, ideal pentru suprafetele cu por inchis. Usor de utilizat, cu timp rapid de uscare si stabilitate foarte buna pe suprafetele grunduite in plan vertical. Neadecvat suprafetelor albite cu perhidrol!

Lacul Duopur Finish este bicomponent, pe baza de rasini poliuretanice si poliesterice, cu uscare rapida. Prezinta rezistenta chimica si mecanica foarte buna. Disponibil in 3 grade de luciu: mat, semimat si semilucios.

Sistemul Duopur este alegerea ideala pentru suprafetele utilizate intens, cum ar fi mobilierul de bucatarie si baie sau usi interioare.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus.
Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera
circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Sistemul Duopur – pentru un mobilier exceptional

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. June 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>