Noua tehnologie de acoperire a substraturilor dificile din lemn

Aqua-Isoprimer CT PRO. Sună complicat. Dar nu este. Dimpotrivă: noul grund izolator pe bază de apă de la ADLER le face viața mai ușoară vopsitorilor și decoratorilor, mai ales când vine vorba de acoperirea substraturilor dificile.

Aqua înseamnă apă – iar utilizarea sistemelor pe bază de apă este la ordinea zilei pentru vopsitori și decoratori!

acoperire substraturi dificile din lemn

Datorită tehnologiei cationice, murdăria și substanțele active din lemn sunt împiedicate să pătrundă în stratul superior. Foto © ADLER

 

acoperire substraturi dificile din lemn

Aqua-Isoprimer CT PRO este eficient în special pe suporturile din lemn care au îngălbenit sever, de exemplu tavanele din lemn sau lambriurile de pereți. Foto © ADLER

 

acoperire substraturi dificile din lemn

O comparație arată diferența: Această ușă a fost acoperită cu Aqua-Isoprimer CT PRO în stânga (și dedesubt cu un strat superior de Aqua-Nova PRO) și în dreapta cu un produs standard. Foto © ADLER

Niveluri reduse de miros, durabilitate mai mare și ușurință în utilizare sunt câteva dintre motivele cheie pentru a apela la vopsele și lacuri pe bază de apă. În special pe substraturi dificile, cum ar fi lemnul care a îngălbenit într-un grad sever, sistemele pe bază de apă au atins uneori până în prezent limitele capacității lor. De aceea, principalul producător de vopsele și lacuri din Austria, ADLER, a dezvoltat un nou produs care se dovedește a fi o soluție excelentă pentru toate tipurile de acoperiri pentru lemn.

Tehnologie alternativă de izolare

Noul lor Isoprimer face exact ceea ce promite: izolează și amorsează suprafața. Dar dă rezultate mult mai bune decât orice alt produs! Secretul său este ceva numit CT, care înseamnă tehnologie cationică. Această metodă alternativă de izolare folosește un mod de acțiune chimic foarte avansat pentru a trata cu succes chiar și cele mai încăpățânate urme: „Substanțele active din lemn care sunt greu de izolat, de exemplu, lignina sau taninul, precum și filigranele și rugina sau urmele de nicotină sunt de obicei anionice sau polare, adică au o sarcină negativă. Prin urmare, agentul de legare conține particule cationice care au o sarcină pozitivă. Polii cu sarcini opuse sunt atrași unul de celălalt, astfel încât semnele murdare devin atașate de agentul de legare.

De către profesioniști pentru profesioniști

PRO din numele produsului înseamnă profesioniști – pentru că acesta este cel căruia i se adresează în primul rând noua dezvoltare: „Vopsitorii și decoratorii se confruntă adesea cu provocarea de a fi nevoiți să renoveze vechile substraturi din lemn. Cu grundul nostru special, acum pot obține rezultate excelente, rapid și ușor”, subliniază Jan Schwämmle, angajat tehnic de vânzări pe teren pentru Vopsele pentru ferestre și construcții la ADLER. Deoarece acest grund nou și în general îmbunătățit nu funcționează bine doar datorită funcției remarcabile de izolare și barieră împotriva substanțelor solubile în apă din lemn. De asemenea, produsul se remarcă prin aderență excelentă, uscare rapidă, curgere mare, grad ridicat de elasticitate și performanță bună de umplere. „Puteți vopsi peste acest grund după doar șase ore”, subliniază Schwämmle. Aceasta înseamnă că atât grundul, cât și stratul intermediar pot fi finalizate în decursul unei zile lucrătoare, aducând o economie uriașă de timp. Cu atât mai mult cu cât Aqua-Isoprimer CT PRO este potrivit și pentru utilizarea pe suprafețe interioare care sunt supuse unui nivel scăzut de uzură, ca grund și strat de acoperire 2 în 1 – nu numai în alb, ci și într-o selecție suplimentară de culori. Acest lucru îl face candidatul ideal pentru tavanele din lemn, ușile interioare și lambriurile de pereți. Iar pasionaților de bricolaj care doresc să lucreze ca profesioniști le va plăcea faptul că Aqua-Isoprimer CT PRO este atât de ușor de utilizat.

Putere de acoperire și izolare ? Uşor !

Acest grund poate fi vopsit cu oricare dintre straturile de finisare pe bază de apă de la ADLER – de exemplu, cu Aqua-Nova PRO sau ADLER Varicolor într-o varietate de culori. Este foarte important atunci când vopsiți peste grund să folosiți pensule noi sau echipamente de pulverizare (în cazul ideal) sau cel puțin echipamente care au fost curățate foarte bine. Da, așa este: acest grund izolator poate fi aplicat cu succes cu o pensulă sau o rolă, precum și cu metoda mai eficientă de vopsire prin pulverizare. Fie că este vorba despre obstacole de călărie în exterior sau pentru o ușă veche din interiorul casei – Schwämmle a testat el însuși noul Aqua-Isoprimer CT PRO și este sigur că nu va trece mult până când toți experții în vopsitori conștienți de calitate vor ști acest lucru.

ADLER – vopseaua ne curge prin vene

Cu 720 de angajați, ADLER este principalul producător de lacuri, vopsele și conservanți pentru lemn din Austria. Fondată în 1934 de Johann Berghofer, această afacere de familie este acum administrată de un membru al celei de-a treia generații, Andrea Berghofer. În fiecare an, 21.000 de tone de vopsea părăsesc fabrica Schwaz și sunt livrate clienților din peste 30 de țări din întreaga lume. ADLER are filiale de vânzări în Germania, Italia, Polonia, Olanda, Elveția, Cehia și Slovacia; singurul lor loc de producție este ADLER-Werk Lackfabrik din Schwaz, Tirol (Austria). ADLER a fost una dintre primele companii din sectorul său care a fost 100% neutră din punct de vedere climatic (din 2018). Compania a reușit să își reducă amprenta de carbon la minimum printr-o gamă largă de măsuri.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Noua tehnologie de acoperire a substraturilor dificile din lemn

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>