Categorii produse

Intretinerea mobilierului din lemn este o operatiune care, aparent, este dedicata doar specialistilor. Cu ajutorul gamei de solutii finisare lemn de la Euro-Woond insa, slefuirea, lacuirea si redarea luciului lemnului de mobilier din locuinta noastra va deveni o misiune mai mult decat facila. Astfel, Euro-Wood pune la dispozitie o serie intreaga de baituri, produse acrilice sau poliuretanice, pe baza de apa, dar si produse pe baza de ceara sau uleiuri, care vor reda noptierei sau mesei tale din sufragerie o stralucire aparte.

Astfel, daca dorim sa pastram aspectul de lemn natural al blatului unei mese, trebuie sa alegem cu grija materialele, astfel incat acestea sa aiba atat rol estetic, decorativ, dar si de protectie. In acest sens, trebuie avut in vedere ca blatul unei mese, spre exemplu, poate suporta in timp zgarieturi, pete de la obiectele fierbinti sau de la diverse alte sosuri si grasimi care ii pot afecta suprafata. Din acest punct de vedere, va oferim o gama completa de solutii finisare lemn, cu ajutorul carora astfel de griji vor fi cu mult diminuate. Aveti la dispozitie ceruri si uleiuri pentru interior, care se preteaza la fel de bine pentru corpurile de mobilier, cat si pentru pardoseli sau tamplarie. Produsele noastre sunt usor de aplicat, iar acoperirea suprafetelor se poate face extrem de eficient, cu ajutorul unei carpe imbibate in solutie de finisat, pentru un aspect uniform si pentru protejarea lemnului.

Tot in gama de solutii finisare lemn, Euro-Wood comercializeaza diuluanti si produse cu efecte speciale, care vor conferi mobilierului dumneavoastra atat o acoperire uniforma, precum si redarea unui efect clasic sau patinat, cat mai apropiat de piesele originale.