Categorii produse

 

CERTIFICAT ISO
Stocul de marfa ne permite sa livram, la termenul solicitat de dumneavoastra, orice produs si sa ne respectam promisiunile facute.

Pentru optimizare livrarii va propunem:
– sa ne trimiteti tabloul de tamplarie si termenul de livrare dorit (fax, email);
– transportul marfii va fi gratuit, efectuat cu mijloacele proprii de livrare Euro-Wood (*in cazul clientilor permanenti efectuam si transport operativ).

CONSULTATA SI ASISTENTA TEHNICA LA MONTAJ
Ne informam si ne pregatim zilnic ca sa va raspundem in orice moment si la orice problema. Solutiile oferite de Euro-Wood sunt de actualitate si va garanteaza productia unor ferestre si usi din lemn de calitate inalta.
Firma Euro-Wood este mereu preocupata de optimizarea costurilor de productie si de aducerea pe piata din Romania a noutatilor din domeniul prelucrarii lemnului, a celor mai noi accesorii realizate din materiale ecologice si cu o durata de utilizare cit mai mare.
Un simplu clic pe adresa tehnic@euro-wood.ro si in maxim 24 ore veti primiti raspuns la solicitarea dumneavoastra.
Si daca prezenta unui reprezentant tehnic Euro-Wood la dumneavoastra in productie ar rezolva mai rapid orice problema de instalare/configurare este de ajuns sa ne trimiteti o invitatie si o vom onora cu placere.

SERVICE IN GARANTIE SI POST-GARANTIE
Cumparand de la Euro-Wood utilaje pentru prelucrarea lemnului, freze sau orice alte accesorii, veti beneficia gratuit de serviciul de instalare si nu numai atat.
Veti avea multumirea ca investitia facuta a fost cea mai buna. Banii investiti vor incepe sa produca alti bani in cel mai scurt timp.
Specialistii Euro-Wood sunt pregatiti de catre producatorii de utilaje sa realizeze intretinerea acestora, iar sugestiile noastre va vor ajuta sa obtineti cel mai bun flux de productie.
Fiind importator direct, va asiguram si cel mai scurt timp de livrare a pieselor de schimb.