Categorii produse

Asa cum bucataria sau baia reprezinta cartea de vizita a unei casa la interior, acelasi lucru putem spune despre tamplarie, daca privim locuinta de la exterior. Aceasta poate fi pastrata in bune conditii cu ajutorul gamei de lacuri si vopsele pentru usi si ferestre de la Euro-Wood, care asigura tocurilor, usilor si ramelor un aspect ingrijit, conferind totodata rezistenta si fiabilitate acestora.

Din acest punct de vedere, gama noastra de produse pentru exterior este conceputa pe baza de apa, ceea ce asigura atat o impregnare eficienta, precum si o uscare rapida a tamplariei noastre din lemn. De asemenea, va punem la dispozitie lacuri recomandate pentru aplicare industriala, ideale pentru ferestre, la exterior, precum si pentru usi. Ca amanunt, sortimentele de lacuri si vopsele pentru usi si ferestre pot fi aplicate atat cu pensula, cat si cu aparate speciale de pulverizat, pentru o intindere uniforma si acoperirea tuturor colturilor care, altminteri, ni s-ar parea inaccesibile.

Simti ca usa ta de la intrare nu este sufficient de bine protejata impotriva factorilor de mediu si a eventualelor pericole reprezentate de insecte, umezeala sau mucegai? Ai la dispozitie gama de lacuri bicomponente pe baza de apa. Acestea confera materialului pe care este aplicat o rezistenta mecanica si chimica foarte buna, astfel incat usa ta de la intrare sa fie o adevarata sursa de siguranta pentru locuinta ta.

Iar pentru ca tamplaria ta din lemn sa isi pastreze nuanta naturala, ai la dispozitie solutiile impregnante sspeciale de la Euro-Wood, incolore, care pot fi aplicate fara grija pe orice suprafata. Iar pentru ca tamplaria ta sa arate ca noua si dupa o perioada indelungata de folosinta, gama noastra de lacuri si vopsele pentru usi si ferestre contine filtre speciale pentru razele ultraviolete, care impiedica ingalbenirea prematura sau schimbarea culorii naturale a lemnului.