Categorii produse

Atunci cand ne gandim la sistemele de imbinare intre doua componente care necesita deschidere, ne gandim la balamale. Practic, balamalele reprezinta elementele esentiale in constructia de tamplarie si de mobilier, asigurand legatura intre usi si tocuri sau corpurile principale.

Din acest punct de vedere, Euro-Wood comercializeaza o gama variata de balamale, pentru toate tipurile de usi si tamplarii, atat din lemn, cat si din PVC sau aluminiu. Astfel, punem la dispozitia clientilor nostri cele mai inovative sisteme de balamale pentru lemn, cu montare automata, pe sistem de fixare cu doua sau trei picioare, dar si pentru cercevele sau pentru usi fara falt. De asemenea, oferim sisteme de balamale pentru tamplarie bazata pe combinatie de lemn si aluminiu, dar si pentru tamplaria PVC, astfel incat sa ai asigurat confortul, din toate punctele de vedere.

La noi vei gasi accesorii pentru balamale, precum capace sau sabloane, in vreme ce finisajele puse la dispozitie vor da mobilierului sau usii tale un aspectul dorit. Astfel, daca esti adeptul stilului modern si minimalist, ai la dispozitie si sistemele de balamale nichelate, albe sau cromate, in vreme ce pentru un aspect mai clasic puteti opta pentru nuante de auriu, satin sau zinc tropicalizat.

Lasa-ti imaginatia sa zboare in privinta nuantelor si texturilor, iar Euro-Wood te va ajuta sa alegi modelul de balama potrivit pentru usa sau tamplaria ta.